Wat heeft HSK een GZ Psycholoog te bieden?

We snappen dat je niet op basis van een vacaturetekst kunt bepalen of je bij HSK past. Om daar achter te komen kun je altijd een dagdeel meekijken op een vestiging, graag zelfs!

Als GZ’er bij HSK beschik je over een gevarieerd takenpakket binnen een goede teamsfeer. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor je eigen professionele ontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek. Bovendien bieden we flexibiliteit op het gebied van arbeidsduur en werktijden.

OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN

Ook als senior therapeut ben je natuurlijk nooit uitgeleerd. Zo biedt HSK haar GZ en CGT’ers onder meer de mogelijkheid om zich te bekwamen als EMDR therapeut. Daarnaast bieden we losse opleidingsdagen, die bijvoorbeeld kunnen worden ingezet voor een VGCt Congres of diverse workshops. Verder hebben onze senior therapeuten ook de mogelijkheid om in te stromen in onze zogenoemde seniorenleerlijnen, waaronder psycho-oncologische zorg of bijvoorbeeld coaching.

WERKWIJZE

We behandelen protocollair om cliënten de best mogelijke behandeling te geven. Omdat deze methoden bewezen effectief zijn gebleken, gebruiken wij het als ondersteuning in de behandeling. Heb je dan wel vrijheid als professional? Maar natuurlijk! behandelen houdt namelijk niet in dat je alleen maar een protocol uitvoert. Uiteindelijk is de focus gericht op de afgestemde behandeling van de cliënt. Dit is het stukje aandacht voor de cliënt dat bij ons zo centraal staat.

 

TESTIMONIAL

“Ik heb destijds als GZ’er voor HSK gekozen omdat HSK een duidelijke behandelvisie heeft en er zorg voor draagt dat behandelaren in staat zijn deze uit te dragen. Het evidence based werken maakt dat ik goed focus kan behouden en kan onderbouwen wat ik doe binnen een behandeling.”

– Leandra, GZ Psycholoog bij HSK