Medewerker Planning Rotterdam

WAT GA JE DOEN?
Als Medewerker Planning ben je het visitekaartje van HSK. Je bent het eerste centrale aanspreekpunt voor cliënt, klant, verwijzer en therapeut als het gaat om planningsvraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor de planning van een breed scala aan afspraken. De planning is complex. Je houdt rekening met veel verschillende factoren, waaronder eisen vanuit verzekeraars, afspraken met klanten, wet- en regelgeving, wensen van cliënten en competenties van therapeuten. Je zorgt er voor dat cliënten zo snel mogelijk door één van onze therapeuten kunnen worden gezien. In het contact met de cliënt, klant en verwijzer houd je rekening met afgesproken service levels.

 WAT BIEDEN WIJ?

  • Een dynamische werkomgeving in een enthousiast team binnen een betrokken organisatie.
  • Een salaris conform cao GGZ in schaal 35, (max. € 2.944– bij een werkweek van 36 uur).
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, fietsplan, levensfase budget uren en een goede pensioenregeling.
  • In eerste instantie een tijdelijk contract van 7 maanden voor 32-36 uur per week, daarna bij wederzijdse tevredenheid een vaste aanstelling.
  • Jaarlijkse pop-up borrel georganiseerd door de feestcommissie.

WIE ZOEKEN WIJ?
Een gemotiveerde man of vrouw met een proactieve, klantgerichte drive en een flexibele instelling. Je houdt van puzzelen, van het oplossen van complexe planningsvraagstukken en je denkt in oplossingen. Je kunt goed overzicht houden over de agenda’s en prioriteren, je bent accuraat en je maakt je de instructies snel eigen. Daarnaast ben je integer en heb je hart voor de zaak. Je bent een echte teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken. Je beschikt minimaal over een MBO 4-diploma en beschikt over HBO werk- en denkniveau.

 SOLLICITEER DIRECT
Graag ontvangen wij je gemotiveerde sollicitatie inclusief CV, ter attentie van Ilknur Taptik. Sollicitaties zonder CV worden niet in behandeling genomen.

 

OVER HSK
HSK is een succesvolle, commerciële, landelijk opererende en snel groeiende organisatie voor psychische zorg. Werken bij HSK biedt veel variatie. Wij zijn actief in de Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ en werken zowel nauw samen met huisartspraktijken als met grote bedrijven. Wij bieden de beste psychische zorg, kennen korte wachttijden en krijgen een hoge waardering van onze cliënten.

De werkcultuur bij HSK is professioneel en open: de lijnen zijn kort en eigen inbreng wordt aangemoedigd. HSK heeft bijna 600 medewerkers verspreid over 44 locaties in het land. De vestigingen worden voor de planning ondersteund door drie servicedesks. De administratie wordt centraal verzorgd vanaf een vierde servicedesk.

Wil je nog meer weten over HSK? Kijk dan op onze website www.hsk.nl

 

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.