GZ-Psycholoog Functionele Bewegingsstoornissen

Taken


Binnen deze uitdagende functie doe je als ervaren GZ-psycholoog intakes en diagnostiek bij patiënten met conversiestoornissen. Op basis van het vastgestelde behandelplan voer je behandelingen uit door middel van hypnose, katalepsie-inductie of shaping-technieken. Ook organiseer en coördineer je als regiebehandelaar de uitvoering van behandelplannen, waarbij je de kwaliteit en de effectiviteit van de geleverde zorg bewaakt. Verder lever je een bijdrage aan de kwaliteit en ontwikkeling van het behandelaanbod en inhoudelijke ontwikkeling van je collega’s middels onder andere supervisie en werkbegeleiding. Daarnaast neem je deel aan diverse overleggen. Lees meer over ons Expertisecentrum!

Opleidingsmogelijkheden

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze dienstverlening en hechten veel waarde aan het continu verbeteren hiervan. Daarom bieden wij al onze therapeuten het volledige opleidingstraject tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt®.

Als senior therapeut ben je natuurlijk ook nooit uitgeleerd. Zo biedt HSK haar GZ en CGT’ers onder meer de mogelijkheid om zich te bekwamen als EMDR therapeut. Daarnaast bieden we losse opleidingsdagen, die bijvoorbeeld kunnen worden ingezet voor een VGCt Congres of diverse workshops.

Verder zijn we op dit moment een pilot aan het draaien waarbij onze senior therapeuten kunnen instromen in de zogenoemde seniorenleerlijnen, waaronder psycho-oncologische zorg of bijvoorbeeld coaching.

Wat bieden wij?

  • Een gevarieerd takenpakket
  • Mogelijkheden voor je eigen professionele ontwikkeling
  • Flexibiliteit op het gebied van arbeidsduur en werktijden
  • Een marktconform salaris, schaal 65 (max. € 5.439,- o.b.v. 36 uur)
  • 13e maand
  • Meerkeuzesysteem voor het wisselen van arbeidsvoorwaarden waaronder fietsplan
  • Overname van eventuele studieschuld
  • En bovenal een goede teamsfeer!

Interesse?

Ben je benieuwd of HSK iets voor jou is en wil je vrijblijvend een kijkje achter de schermen nemen? Loop gerust eens mee op een vestiging bij jou in de buurt!

Lees hier het interview met  Oprichtster Marleen Tibben over 10 jaar Expertisecentrum Functionele bewegingsstoornissen en tics van HSK – HSK GROEP

We nodigen alle enthousiaste psychologen met een BIG-registratie uit om te solliciteren.