Basis en/of GZ-Psycholoog Functionele Bewegingsstoornissen en reguliere behandelingen (combi-functie)

Functionele Bewegingsstoornissen

Ben jij die enthousiaste, gedreven en deskundige (GZ) psycholoog die affiniteit heeft met patiënten met somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten en dan in het bijzonder met conversiestoornissen (functioneel-neurologische-symptoomstoornissen? Zoek jij diversiteit in je werk als diagnosticus en behandelaar en deins je niet terug voor complexe problematiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen deze uitdagende functie doe je als (GZ) psycholoog intakes en diagnostiek bij patiënten met conversiestoornissen (functioneel-neurologische-symptoomstoornis). Op basis van het vastgestelde behandelplan voer je behandelingen uit door middel van gedragstherapie bestaande uit hypnose, katalepsie-inductie of shaping-technieken. Ook organiseer en coördineer je, in het geval je GZ-psycholoog bent, als regiebehandelaar de uitvoering van behandelplannen, waarbij je de kwaliteit en de effectiviteit van de geleverde zorg bewaakt. Verder lever je een bijdrage aan de kwaliteit en ontwikkeling van het behandelaanbod en inhoudelijke ontwikkeling van je collega’s middels onder andere supervisie en werkbegeleiding. Daarnaast neem je deel aan diverse overleggen. Lees meer over ons Expertisecentrum!

Reguliere behandelingen

HSK is ruim 30 jaar geleden opgericht vanuit de drive om uitstekende behandelingen bij de meest voorkomende psychische klachten te kunnen bieden. Vandaag de dag is dat nog steeds een belangrijk deel van onze dienstverlening. Iedere dag staan we weer klaar voor de best mogelijke behandeling van mensen met psychische klachten én de ondersteuning bij terugkeer naar het werk. Of ook in het voorkomen van uitval met preventieve interventies.

Wat houden de werkzaamheden zoal in?

 • Diagnostiek en behandelingen van de meest voorkomende psychische klachten middels evidence based behandelingen (CGT en EMDR).
  Onder andere bij:
  -Depressie
  -Angst en paniek
  -Somatoforme stoornissen
  -Trauma of PTSS
 • Als GZ psycholoog geef je daarnaast ook werkbegeleiding en/of supervisie aan de basispsychologen in je team. Als basispsycholoog heb je wekelijks werkbegeleiding waarin je de voortgang van je behandelingen kan bespreken.
 • Werkoverleggen en intervisiemomenten
 • Contacten met verwijzers en werkgevers/leidinggevenden in het kader van onze werkgerichte behandelingen

Wat bieden wij nog meer?

 • Een zoals gezegd zeer gevarieerd takenpakket
 • Mogelijkheden voor je eigen professionele ontwikkeling
 • Flexibiliteit op het gebied van arbeidsduur en werktijden
 • Een marktconform salaris
 • 13e maand
 • Meerkeuzesysteem voor het wisselen van arbeidsvoorwaarden waaronder fietsplan
 • Overname van eventuele studieschuld
 • En bovenal een goede teamsfeer!

Interesse?

Ben je benieuwd of HSK iets voor jou is en wil je vrijblijvend een kijkje achter de schermen nemen? Loop gerust eens mee op een vestiging bij jou in de buurt!

We nodigen alle enthousiaste (GZ) psychologen uit om te solliciteren.